Academia Națională de Informații reformată din temelii

Academia Națională de Informații reformată din temelii
octombrie 03 16:55 2016 Printeaza acest articol

Academia Națională de Informații reformată din temelii

Anunțul a fost făcut de Eduard Helvig, directorul SRI

Academia Națională de Informații a avut de suferit din cauza scandalurilor de plagiat.

Conform declarațiilor lui Eduard Helvig, se dorește reformarea profundă a acestei instituții. Directorul SRI a anunțat acete inteții în cadrul discursului de deschidere al anului universitar 2016 – 2017. În cuvântul adresat, directorul SRI a ținut să le transmită studenților faptul că profesia pentru care se pregătesc este una în care comportamentul etic este o componentă esențială. Care trebuie să le guverneze anii de studii și cariera de ofițeri de informații. Responsabilitățile apasă atât pe umerii tinerilor din Academie, cât și pe cei ai conducerii SRI, instituție care mai târziu îi va integra în operațiuni și parteneriate în care corectitudinea este un element cheie.

Academia Națională de Informații reformată din temeliiDirectorul SRI a anunțat și faptul că Academia Națională de Informații se află în fața unui moment care este tratat ca un nou început. Un moment pentru care conducerea Serviciului a implementat un set de modificări de substanță. La nivel de selecție, personal, proceduri, control și îndrumare academică. În vederea recâștigării unei reputații care în ultima perioadă a avut de suferit. Procesul va fi unul care va cere timp și energie, însă era absolut necesar să fie demarat neîntârziat. Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” a format, în decursul timpului, peste 20 de generații de ofițeri pentru întreaga comunitate națională de informații.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.