Alina Petre dată în judecată de către Traian Băsescu

Alina Petre dată în judecată de către Traian Băsescu
august 18 12:30 2016 Printeaza acest articol

Alina Petre dată în judecată de către Traian Băsescu

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a fost dată în judecată de Traian Băsescu.

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a acţionat-o în judecată pe Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu. Acţiunea fiind înregistrată pe data de 1 aprilie la Judecătoria Sectorului 1. Fostul şef al statului l-a mai acţionat în judecată în acelaşi dosar şi pe Florin Mihai Ghiulbenghian. Alina Petre a precizat că fostul preşedinte al României cere daune de 100.000 de lei.

„Domul Băsescu m-a dat în judecată pentru vătămarea dreptului la viaţă privată. La demnitate şi la propria imagine. Şi eu şi domnul Ghiulbenghian suntem trimişi în instanţă. Mi se aduc acuzaţii care au legătură cu nişte declaraţii de-ale mele în presă. Cu faptul că aş fi spus pe Facebook că dânsul se ia de mine ca să îşi construiască acum o imagine. Nişte emisiuni, site-uri, cu ce a spus presa. Nu prea au legătură cu mine.

Alina Petre dată în judecată de către Traian Băsescu

Nimic important, după părerea mea. Să ceri 100.000 de lei mi se pare… Voi formula şi eu o întâmpinare în apărarea mea. Bănuiesc că este un răspuns la faptul că eu l-am acţionat în instanţă pentru calomnie pentru că a spus că fac parte din structuri mafiote într-o emisiune. L-am acţionat în instanţă cu daune de un leu şi dânsul m-a acţionat pentru 100.000 de lei”, a declarat Alina Petre.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.