Amber Heard, soția lui Johnny Depp arestată pentru violență

Amber Heard, soția lui Johnny Depp arestată pentru violență
iunie 07 21:31 2016 Printeaza acest articol

Amber Heard, soția lui Johnny Depp arestată pentru violență!

Amber Heard, care îl acuză pe Johnny Depp că a agresat-o, a fost la rândul ei agresoare. Actrița și-ar fi lovit partenera, pe Tasya van Ree, după o ceartă și chiar ar fi fost arestată, relatează TMZ.com. Amber Heard și Tasya van Ree au încheiat un parteneriat domestic în 2008, însă relația lor nu a fost lipsită de incidente. Potrivit sursei citate, Amber Heard s-a certat cu fotografa, în 2009, în timp ce se aflau pe aeroportul din Seattle. Într-un moment de furie, Amber ar fi apucat-o pe aceasta de braț și ar fi lovit-o. În urma acestui incident, Amber a fost arestată sub acuzația de violență domestică. A fost dusă la secție, însă procurorii au decis să nu ducă mai departe ancheta în acest caz.Amber Heard, soția lui Johnny Depp arestată pentru violență

Acum, Amber Heard îl acuză pe Johnny Depp de violentă fizică. Actrița a depus actele pentru divorţ, pe 23 mai, după doar 15 luni de căsnicie. Câteva zile mai târziu ea a afirmat că actorul i-a aruncat un telefon în față. Mai mult, potrivit unor noi acuzații, celebrul actor ar fi încercat să o sufoce cu o pernă. Tabăra lui Depp a negat aceste acuzații, iar unii au afirmat că actrița încearcă să obțină în acest fel un câștig financiar considerabil de pe urma divorțului.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.