Anca Sigartău a demisionat

Anca Sigartău a demisionat
martie 25 13:38 2016 Printeaza acest articol

Anca Sigartău a demisionat din fruntea Teatrului Bacovia. Anca Sigartău şi-a anunţat demisia din funcția de manager al Teatrului Municipal Bacovia. Actrița și-a anunțat colegii în timpul şedinţei, că „va fi cea mai scurtă ședință, eu nu mai sunt!”, fără a completa un act oficial. În urmă cu puţin timp, Ilie Bîrzu, primarul interimar al Bacăului, a confirmat demisia intempestivă a Ancăi Sigartău. Conform edilului, directoarea teatrului ar fi fost nemulțumită tocmai de nota obținută la evaluarea anuală, 8.87.

„Mie, personal, îmi pare rău. A creat o emulație artistică în Bacău. Era o actriță de renume la nivel național. Avea un contract pe 4 ani și cred că era bine dacă rămânea și ducea mandatul la capăt, cu ce se angajase să facă. Din păcate, urmează o perioadă de interimat și trebuie din nou scos la concurs postul. Eu mi-aș dori să fie continuat Theaterstock și ceea ce s-a început. Sper să găsim un nou director repede”, a declarat Bîrzu, pentru Ziarul de Bacău.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.