Andre Rieu revine în România

Andre Rieu revine în România
februarie 09 16:55 2016 Printeaza acest articol

Violonistul Andre Rieu va reveni în România, în data de 11 iunie pe scena din fața Palatului Parlamentului. În luna iunie a anului trecut, violonistul a susținut șapte concerte în România, care au adunat în total 85.000 de spectatori. În acompaniamentul celor 60 de muzicieni și a invitaților surpriză faimosul André Rieu va interpreta în maniera sa inconfundabilă, melodii consacrate, balade romantice, arii de operetă sau musical dar și celebrele valsuri care vor completa atmosfera unei seri festive de neuitat. Cu peste 600.000 de spectatori care iau parte anual la concertele sale, André Rieu își menține poziția în TOP 25 Bilboard Tours. Așa se face că, show-urile violonistului André Rieu se află în vârful clasamentelor alături de marile staruri internaționale Cher, Depeche Mode, Bon Jovi, Miley Cirus sau Elthon John.Andre Rieu revine în România

Până în prezent, toate albumele sale au ajuns în TOP 5 în Marea Britanie. În 2012,în Sao Paolo a fost singurul artist cu 30 de concerte într-un singur an. La nivel mondial, André Rieu este cel mai de succes violonist și cel mai bine vândut muzician clasic din toate timpurile. Violonistrul a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume și DVD-uri în întreaga lume și a obținut mai mult de 400 de discuri de platină și 171 de discuri de aur. Iubitorii muzicii clasice din România sunt invitați 11 iunie, in< Piața Constituției la ora 20:30, să experimenteze frumusețea și unicitatea concertelor André Rieu susținute în acompaniamentul celei mai faimoase orchestre private din lume, Johann Strauss Orchestra. Prețurile biletelor variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: cat.VII – 172,80 lei, cat.VI – 205,20 lei, cat.V – 270 lei, cat.IV – 378 lei, cat.III – 486 lei, cat.II – 594 lei, cat.I – 702 lei si VIP – 864 lei. Biletele pentru concertul de la București pot fi achiziționate din rețeaua Eventim, de la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Carturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV, precum și online accesând www.eventim.ro.

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.