Andreea Esca pleaca din PRO TV

Andreea Esca pleaca din PRO TV
august 21 11:28 2015 Printeaza acest articol

La inceputul verii, se zvonea ca vedeta Stirilor ProTv va pleca la o alta televiziune. Iata ca aceste zvonuri revin, mai concrete ca niciodata. Ultimul zvon vehiculeaza ca Andreea Esca este cautata de 2 televiziuni, N24 si Digi 24.

Varianta mai credibila este plecarea vedetei de la Pro Tv la Digi 24, televiziunea controlata de miliardarul Zoltan Teszari.

Digi 24, televiziunea celor de la RCS RDS este intr-o campanie de rebrenduire si de a atrage importante vedete TV.  La televiziunea celor de la RCS RDS a venit pana acum Toni Grecu cu emisiunea Serviciul Roman de Comedie, de la Antena 1 si Moise Guran cu emisiune Biziday, venita de la TVR.

Venirea vedetei ProTv, Andreea Esca la Digi 24 ar putea consolida pozitia televiziunii pe piata din Romania, si ar aduce un plus de vizibilitate si mai multi telespectatori.

O alta varianta, care se aude, ar fi ca RCS RDS pregateste lansarea unei televiziuni generaliste, un post TV care sa se lupte cu greii de la Antena 1 si Pro Tv. Venirea Andreei Esca la noua televiziune ar aduce un plus de valuare.

RCS RDS este cel mai mare distribuitor de televiziune prin cablu, avand peste 3 milioane de abonati.

Andreei Esca pleaca din PRO TV

 

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.