Astra Giurgiu rămâne în continuare fără patron!

Astra Giurgiu rămâne în continuare fără patron!
octombrie 26 15:02 2015 Printeaza acest articol

Tocmai când își făcea bagajele pentru eliberarea condiționată, patronul Astrei a mai primit o lovitură. Judecătoria i-a aprobat săptămâna trecută lui Ioan Niculae cererea de eliberare condiționată, dar procurorii îl vizează deja pentru o nouă investigație. De această dată, Niculae este suspectat că ar fi cumpărat cu ani în urma bunăvoința Guvernului pentru a câștiga și mai mulți bani. În acest dosar, procurorii au început astăzi o nouă serie de audieri, în care au fost vizați și Adriean Videanu, fost ministru al economiei, și Ilie Sârbu, fost ministru al agriculturii.

Astra Giurgiu rămâne în continuare fără patron!

Lucrurile nu se opresc aici. Ioan Niculae, care este suspectat de cumpărare de influență, va mai trebui să dea socoteală, chiar din spatele gratiilor și pentru suspiciuni de evaziune fiscală și spălare de bani. Există suspiciuni că omul de afaceri ar fi încercat să utilizeze în mod ilegal fondurile câștigate de compania lui, Interagro, tocmai pentru a avea la dispoziție sume pe care să le pună la bătaie în demersuri nelegale. Prejudiciul în acest caz este estimat inițial de procurorii anticorupție undeva la 10 milioane de euro.

 

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.