Barack Obama l-a criticat dur pe Donald Trump

Barack Obama l-a criticat dur pe Donald Trump
iulie 28 09:30 2016 Printeaza acest articol

Barack Obama contra Donald Trump

Barack Obama, actualul președinte al Statelor Unite, l-a criticat dur pe candidatul democrat.

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a susţinut un discurs, în cadrul Convenţiei Democrate din Philadeplhia. Acesta a fost în favoarea lui Hillary Clinton, candidata desemnată oficial de Partidul Democrat pentru a câştiga alegerile prezidenţiale Și l-a criticat pe Donald Trump, relatează BBC News online.

Barack Obama l-a criticat dur pe Donald Trump

Obama a susţinut că Hillary Clinton este cea mai calificată persoană care a candidat vreodată la Casa Albă. Acesta a spus că votanţii au de ales între speranţă şi frică. Astfel atacându-l pe republicanul Donald Trump.

“America este deja mare. America este deja puternică. Vă promit, puterea voastră, forţa voastră nu depinde de Donald Trump”, a adăugat Obama.

Barack Obama l-a criticat dur pe Donald Trump

El a ţinut un discurs care a vizat atât apărarea moştenirii sale. Dar şi o trecere a ştafetei către Clinton. Astfel cerând unificarea democraţilor prin recunoaşterea adepţilor liberali ai senatorului Bernie Sanders. Vicepreşedintele Statelor Unite, Joe Biden, l-a criticat, de asememea, pe Donald Trump, spunând că acesta din urmă „susţine tortura”, „intoleranţa religioasă” şi că „trădează valorile” statului.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.