Becali îi cere iertare selecționerului Daum

Becali îi cere iertare selecționerului Daum
septembrie 02 13:49 2016 Printeaza acest articol

Becali îi cere iertare selecționerului Daum

Becali regretă că l-a făcut „drogangiu” și „prostituat” pe Daum.

Gigi recunoaşte că a greşit. Deşi a fost printre cei care s-au opus numirii lui Christoph Daum pe banca tehnică a naţionalei României, finanţatorul Stelei s-a răzgândit în privinţa antrenorului german.

Becali îi cere iertare selecționerului Daum

„Am văzut că omul ăsta stă în România, munceşte în România. E om deştept, din ce-mi spun oamenii de fotbal. Ăsta are cuvânt, Daum, e bine văzut şi, dacă este aşa, eu îmi cer scuze pentru toate câte am făcut faţă de el”, a admis Becali, la Digi Sport.

Laurenţiu Reghecampf şi selecţionerul Christoph Daum s-au contrat pe tema convocării lui Niţă. Patronul Stelei a negat existenţa unui nou conflict între Steaua şi echipa naţională.

„O fi având un CV impresionant, dar nu știu dacă este un antrenor bun. Este un «drogangiu» și un «prostituat». Nu sunt de acord cu numirea lui. Dacă ai fost un «drogangiu» și un «prostituat» nu poți să treci peste. Fața lui nu-mi inspiră încredere”, spunea Gigi Becali, la numirea lui Daum.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.