Bistrița, Jaf armat la o bancă

Bistrița, Jaf armat la o bancă
iulie 05 14:17 2016 Printeaza acest articol

Bistrița, Jaf armat la o bancă

Bistrița, Jaf armat la o bancă! Atac armat la filiala unei bănci din Bistriţa, în această dimineață. Un bărbat a intrat în sediul băncii şi a cerut banii de la casierie, după care s-a făcut nevăzut. Bărbatul s-a așezat la coadă în spatele unei femei. Și imediat ce s-ar fi așezat la coadă, bărbatul ar fi ridicat pistolul deasupra femeii și ar fi spus: „Nu mișcați, este un jaf!”. Femeia a reușit să fugă până la o tonetă de ziare din apropiere. Vânzătoarea a alertat poliția.Bistrița, Jaf armat la o bancă

Bărbatul are în jur de 30 de ani, purta ochelari de soare și o șapcă pe cap, fără mască. În municipiul Bistrița au fost instituite filtre de poliție, pentru a-l împiedica pe autorul jafului să părăsească orașul. Deocamdată nu se știe prejudiciul creat de suspect. Potrivit presei locale, el are fi furat o sumă importantă de bani, asta pentru că a acționat tocmai când banca era aprovizionată cu bani. Nicio persoană nu a fost rănită.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.