Bond… James Bond pe covorul roșu cu al 24-lea film.

Bond… James Bond pe covorul roșu cu al 24-lea film.
octombrie 27 13:04 2015 Printeaza acest articol

Premiera mondială a avut loc aseară la Royal Albert Hall în Londra, o sală cu peste 5000 de locuri, iar vedetele care au pășit pe covorul roșu au strălucit, nu numai prin simpla prezență, dar și prin eleganța costumelor și a rochiilor de gală. La eveniment au fost prezenţi Prinţul William şi soţia sa, ducesa de Cambridge, şi prinţul Harry.

Bond... James Bond pe covorul roșu cu al 24-lea film.

„Spectre” este al 24-lea film care prezintă aventurile agentului britanic 007. În noul episod, James Bond porneşte pe urmele unei grupări criminale, numite SPECTRE, cu care s-a confruntat şi în trecut. Daniel Craig joacă pentru a patra oară rolul celebrului spion al majestării sale şi a sugerat că ar cam fi obosit. În timpul filmărilor, actorul englez s-a lovit grav la un genunchi şi a avut nevoie de o operaţie.

Bond... James Bond pe covorul roșu cu al 24-lea film.

„Mi s-a permis să fiu implicat în mod creativ cu acest film, chiar de la început, şi continuu să fiu, şi am avut o echipă extraordinară cu care am făcut faţă şi unul dintre cei mai buni regizori şi cei mai buni scenarişti. „, a declarat Daniel Craig, interpretul lui James Bond. Daniel Craig a declarat, după terminarea filmărilor la cel de-al 24-lea film din serie, că s-a cam săturat de acest rol și că se gândește foarte serios să nu își reia rolul și în cel de-al 25-lea film, deja anunțat de producători.

Bond... James Bond pe covorul roșu cu al 24-lea film.

„Este magic, este incredibil cât de mult reprezintă James Bond nu doar în Anglia, ci în întreaga lume. Pentru mine a fost o mare plăcere să joc sub comanda lui Sam Mendes şi cu Daniel Craig. „, a spus Monica Bellucci.

jamesbond4

Rolul negativ din noua peliculă 007 este interpretat de actorul austriac Christoph Waltz, deţinătorul a două premii Oscar. Potrivit presei, Spectre a costat aproximativ 300 de milioane de dolari şi compania producătoare se aşteaptă la încasări de peste 1 miliard de dolari. Filmările au avut loc în Mexic, Maroc, Italia, Austria şi în Marea Britanie.

Pelicula va putea fi vizionată şi în cinematografele din România, începând cu 6 noiembrie.

 

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.