Bruce Willis nu vrea să moară. Die Hard 6 în proiect!

Bruce Willis nu vrea să moară. Die Hard 6 în proiect!
octombrie 15 15:34 2015 Printeaza acest articol

Acțiunea din Die Hard 6 ar putea avea loc în 1979, cu un John McClane mai tânăr!

Bruce Willis nu vrea sa moara. Die Hard 6 in proiect!

Compania americană de filme, 20th Century Fox are în plan un nou film din franciza „Die Hard”, Die Hard 6, care l-ar putea aduce, din nou, pe ecrane pe Bruce Willis în rolul lui John McClane, cu o poveste derulată în anii 1979, dar și în prezent.

Bruce Willis nu vrea să moară. Die Hard 6 în proiect!

Conform celor spuse de producător, Lorenzo Di Bonaventura, i-au dat în lucru regizorului Len Wiseman să dezvolte scenariu pentru acest proiect. Wiseman, a mai regizat un film din franciză, în anul 2007, „Live Free or Die Hard”, s-ar părea că este candidatul pentru a regiza și acest nou film, Die Hard 6.
Bruce Willis nu vrea să moară. Die Hard 6 în proiect!Noile planuri pentru franciză au început să apară anul trecut, și conform acestor zvonuri, se pare că și Samuel L. Jackson s-ar putea întoarce pentru a-și relua rolul lui Zeus Carver din „Die Hard with a Vengeance”.
Bruce Willis nu vrea să moară. Die Hard 6 în proiect!Se mai spune că nici Bruce Willis nu este străin de acest nou proiect și că s-ar putea să joace în acest ultim film alături de un alt actor, mai tânăr, pe același lor.

De altfel vedeta a mai avut parte de asemenea roluri și în alte 3 filme de box-office, 12 Monkeys, The Kid, și Looper.
Bruce Willis nu vrea să moară. Die Hard 6 în proiect!
Willis a mai jucat, de curând, în seria Die Hard, ca și detectivul McClane, în „A Good Day to Die Hard”, film apărut în 2013.

Deși, în State nu avut încasări mari, decât 67 milioane dolari, succesul a venit de peste hotare pentru acest film, unde a avut încasări foarte mari, de circa 304 milioane dolari.

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.