Carpatica Asig rămâne fără autorizație de funcționare

Carpatica Asig rămâne fără autorizație de funcționare
iulie 27 19:26 2016 Printeaza acest articol

Carpatica Asig rămâne fără autorizație de funcționare

Carpatica Asig rămâne fără autorizație de funcționare, este decizia ASF.

ASF a decis retragerea autorizației de funcționare a societății Carpatica SA. În urma constatării stării de insolvență a societății și promovării cererii de deschidere a procedurii de faliment, a anunțat, miercuri, ASF.

Președintele Autorității, Mișu Negrițoiu a declarat recent că șansele de salvare ale companiei de asigurări Carpatica Asig sunt foarte mici. Adăugând că situația asigurătorului va fi clarificată curând.

„Avem cele trei mari cazuri: Astra, Carpatica, City Insurance. Astra este deja istorie, la Carpatica probabil vom ști foarte curând încotro se îndreaptă. Șansele de a fi salvată sunt foarte mici. Sper ca lucrurile să nu meargă în aceeași direcție și la City Insurance.

Carpatica Asig rămâne fără autorizație de funcționare

Deocamdată, la City există un plan de redresare pe care urmează să-l aprobăm, există niște angajamente de capitalizare”, a spus Mișu Negrițoiu, întrebat dacă ar putea exista schimbări în rândul jucătorilor din piața de asigurări.

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a respins, la începutul lunii trecute, proiectul de achiziție prezentat de societatea IIC România B.V. în vederea dobândirii unei participații calificate din capitalul social al societății Carpatica Asig.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.