Casa de Pensii din Buzau a fost cuprinsa de flacari. Functionarii au fost evacuati de urgenta

Casa de Pensii din Buzau a fost cuprinsa de flacari. Functionarii au fost evacuati de urgenta
aprilie 15 13:03 2015 Printeaza acest articol

Un incendiu puternic a izbucnit la Casa Judeteana de Pensii Buzau. Aceasta a originat din vestiarul cladirii, unde erau depozitate materiale pentru curatenie. Focul a fost stins de catre pompierii sositi la fata locului, insa activitatea institutiei publice nu a fost reluata, din cauza fumului dens din birouri.

Reprezentantii Ispectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Buzau au mentionat ca flacarile au fost stinse de catre echipajele de pompieri prezenta la locul incidentului, iar in prezent autoritatile competente iau masuri pentru evacuarea fumului care este inca dens in nirourile institutiei.

Activitatea Casei Judete de Pensii din Buzau a fost intrerupta si nu s-a precizat cand functionarii vor putea reveni in cladire.

Cauzele incendiului nu au fost inca stabilite, insa se speculeaza ca de vina pentru izbucnirea flacarilor este un calorifer electric gasit in camera de unde au originat flacarile.

Conform spuselor reprezentantilor Casei de Pensii Buzau, documentele institutiei sau ale asiguratilor nu au fost afectate de incendiu, deoarece flacarile nu au ajuns pana in incaperile unde exista arhivele.

„Incendiul a izbucit într-o cămăruţă care nu era deservită de personal. S-a luat măsura evacuării personalului şi a asiguraţilor, astfel că nu avem victime şi nici pagube în documente. Focul a fost stins cu repeziciune, cauza urmând să fie stabilită de către pompieri. Încercăm să reluăm activitatea, dar după degajarea fumului”, potrivit lui Ionut Constantin, purtatorul de cuvant al Casei de Pensii Buzau.

Acest incendiu izbucnit in vestiarul Casei Judetene de Pensii Buzau, camera ce gazduia materiale pentru curatenie, i-a fortat pe cei aproximativ 80 de angajati aflati in cladire sa evacueze institutia. La locul incidentului au fost trimise doua autospeciale cu apa si spuma, dar si o ambulanta SMURD. Nicio persoana nu a fost ranita, iar flacarile au fost lichidate de catre pompieri.

Sursa: Mediafax.ro

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.