Casa Regală a României în doliu

Casa Regală a României în doliu
august 01 16:05 2016 Printeaza acest articol

Casa Regală a României în doliu

Casa Regală a României în doliu, Regina Ana a încetat din viață.

Familia regală a anunțat, pe site-ul oficial, că Regina Ana a murit astăzi la ora 13.45 la Spitalul Morges din Elveția. Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei a trecut in nefiinta, a anunţat purtătorul de cuvânt de la Casa Regală.

„Ea este cea a cărei căldură și atenție, arătate față de mine în 1993. Cu prilejul unei vizite la o expozitie unde expunea si tatăl meu, la Galeria Catacomba. M-au făcut să decid că misiunae de viață să lucrez pentru Familia Regală și, ulterior, să aleg Dreptul în acest scop.

Casa Regală a României în doliu

Sunt profund întristat de această pierdere, și îmi sunt vii în memorie momentele petrecute în România alături de Majestatea Sa. Dar și în Elveția. Unde îmi aduc aminte că, găsind în arhiva o imagine cu doi tineri în poziție „en-garde” la scrimă, am întrebat-o cine erau. Deschizând astfel o povestire despre copilărie, școală și despre colegul său de scrimă.

Mă bucur de aceste momente și de faptul că am putut să-i aduc un prinos de recunoștință, ajutând la publicarea celor două timbre românești care o portretizează sub titlul corect.

Majestatea Sa îmi va rămâne în suflet mereu ca simbol al misiunii mele în viață.

Odihneasca-se in Pace!”

A scris Ioan-Luca Vlad imediat după anunțul oficial de pe site-ul oficial al Familiei Regale.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.