CFR suplimenteaza trenurile pe rutele solicitate in perioada sarbatorilor de Paste

CFR suplimenteaza trenurile pe rutele solicitate in perioada sarbatorilor de Paste
aprilie 07 12:50 2015 Printeaza acest articol

CFR a anuntat ca un numar de zece trenuri vor circula suplimentar in perioada sarbatorilor de Paste. Rutele cu traficul cel mai intens au primit un nou mers al trenurilor, mai exact rutele spre Iasi, Ramnicu Valcea, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca si Craiova, iar pe traseele unde traficul de calatori este mai redus vor fi anulate cateva trenuri.

Trenurile care opereaza rutele cele mai solicitate vor fi suplimentate cu vagoane, iar, potrivit CFR Calatori, patru trenuri Regio si alte sase InterRegio vor circula suplimentar in perioada sarbatorilor Pascale.

Pentru data de 9 aprilie, joi, circula suplimentar trenul IR 1832 Cluj Napoca (cu plecare la ora 09.10) – Iasi; in 12 si 13 aprilie se va introduce suplimentar trenul R 2071 Piatra Olt (plecare 03.55) – Podu Olt, iar trenul R 2072 Ramnicu Valcea (plecare 15.32) – Piatra Olt va ave circulatia prelungita de la Podu Olt pana la Ramnicu Valcea.

In cea de-a doua zi de Paste, luni 13 aprilie, CFR a introdus, suplimentar, trenurile IR 1736 Cluj Napoca (plecare la ora 06.15) – Teius – Sibiu – Ramnicu Valcea, IR 1737 Ramnicu Valcea (plecare la ora 15.15) – Sibiu Teius – Cluj Napoca, IR 1831 Iasi (plecare la ora 11.01) – Cluj Napoca, R 2086 Petrosani (plecare la ora 19.05) – Craiova. Tot luni, trenul IR 1743 Timisoara Nord (cu plecare la ora 15.48) – Satu Mare isi prelungeste circulatia pana in orasul Baia Mare, iar trenul R 2085 Craiova (plecare la ora 14.12) – Filiasi va ajunge pana la Petrosani. In noaptea de 13 spre 14 aprilie, trenul IR 1744 Satu Mare (plecare la ora 01.09) – Timisoara Nord va circula si de la Baia Mare pana la Satu Mare.

Potrivit anuntului CFR Calatori, de sambata 11 aprilie pana luni 13 aprilie, pe anumite rute unde se inregistreaza un trafic redus de calatori, mai multe trenuri InterRegio si Regio vor fi anulate. Trenurile care nu vor circula in aceasta perioada vor fi anuntate in statiile de plecare si de sosire.

Biletele de tren poti fi achizitionate in aceasta perioada din aceleasi unitati care le aveau puse in vanzare si anterior, programul acestora fiind unul normal, mai putin in ziua de Paste, 12 aprilie, cand biletele nu pot fi cumparate din agentiile CFR sau cele de turism, ci doar online si de la automate.

Sursa: Mediafax.ro

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.