Cristian „Piedone” Popescu si-a dat demisia de la Primaria sector 4.

Cristian „Piedone” Popescu si-a dat demisia de la Primaria sector 4.
noiembrie 04 14:42 2015 Printeaza acest articol

Cristian „Piedone” Popescu, primarul sectorului 4, și-a anunțat demisia printr-un comunicat de presă. Ulterior, el a declarat că este vorba de un simplu act: „Onoarea trebuia să fie în prima zi”.

Primarul demisionar al sectorului 4 a făcut precizări cu privire la plecarea sa din funcție.

„Condoleanțe familiilor și să nu ajute Dumnezu ca persoanele care sunt între viață și moarte să treacă peste acest prag. Vreau să-mi înțelegeți impactul emoțional, de ce n-am comunicat cu opinia publică și dacă am făcut-o de ce am făcut-o prost. Trecutul nu ți-l mai dă nimeni înapoi. Am fost la nici 20 de minute la locul accidentului. Este o greșeală și îmi asum că n-am procedat la demisie din prima zi sau a doua zi după accident. Îmi voi reproșa toată viața acest lucru. Când am pus la dispoziție documente n-am vrut să fug de responsabilitate. Nu m-a consiliat nimeni pe un fond emoțional încărcat. N-am putut să ies datorită emoțiilor. Sunt și eu la fel ca dumneavoastră, vreau să mă înțelegeți ca om. Am demisionat nu pentru a spăla ceva, era un act de normalitate. Sunt omul care vă pot privi în continuare în chip și pe cetățenii sectorului 4, pe care nu i-am trădat, dar îmi las privirea în jos, dar n-am avut inspirația să am o consiliere, recunosc că am refuzat această consiliere, în modul de a comunica cu opinia publică.”

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.