Dacian Cioloș pe lista PNL la funcția de Premier

Dacian Cioloș pe lista PNL la funcția de Premier
octombrie 25 13:29 2016 Printeaza acest articol

Dacian Cioloș pe lista PNL la funcția de Premier

Decizia a venit după întâlnirea de ieri de la Palatul Victoria

Dacian Cioloș, actualul Premier,  a avut ieri, la Palatul Victoria, o întâlnire cu liderii PNL.

Discuțiile s-au purtat cu președintele PNL, Alina Gorghiu dar și cu alți reprezentați de marcă din actuala conducere a liberalilor. S-a discutat pe marginea Platformei #România100 și pe o viitoare implicare în alegerile parlamentare ale actualului premier. Într-o conferință de presă, Dacian Cioloș a declarat că discuțiile au fost constructive și că va accepta implicarea în alegeri. În aceeași conferință, premierul a mai spus că a acceptat oferta PNL de a fi pe listele acestora la o eventuală nominalizare la funcția pe care o ocupă în acest moment. Singura condiție impusă de Cioloș a fost ca PNL să preia principiile și valorile stipulate în platforma lansată de acesta.

„Ceea ce mi se pare cel mai important este că principiile şi valorile Platformei #România100 să fie preluate şi integrate de formaţiunile politice care o susţin. Atât timp cât nu sunt candidat la alegeri, nu cred că o implicare în campanie ar fi un lucru bun. Dacian Cioloș pe lista PNL la funcția de Premier

Am avut azi o discuţie foarte bună cu preşedintele PNL Alina Gorghiu. M-a informat despre intenţia aceasta. Am spus că da, în măsura în care va exista o bază pentru o astfel de colaborare, sunt deschis acestei propuneri. Am spus că ceea ce mi se pare cel mai important este ca principiile şi valorile Platformei România 100 să fie preluate şi integrate de formaţiunile politice care o susţin. “, a răsdeclarat premierul.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.