Dan Petrescu s-a despartit oficial de ASA Targu Mures

Dan Petrescu s-a despartit oficial de ASA Targu Mures
iulie 10 11:46 2015 Printeaza acest articol

Dupa doar trei saptamani de contract cu ASA Targu Mures, timp in care a castigat Supercupa Romaniei si primul meci oficial al sezonului, Dan Petrescu si-a oficializat astazi plecarea de la club.

A fost pentru o perioada scurta dar care a marcat castigarea primului trofeu din istoria clubului care a promovat anul trecut in Liga 1 si care a reprezentat si revelatia campionatului.

Din cauza problemelor financiare ale clubului si a anchetei DNA, Dan Petrescu a hotarat sa accepte oferta chinezilor de la Jiangsu Guoxin Sainty, care erau interesati de acesta de mai mult timp.

Dan Petrescu s-a despartit in termeni amiabili de vicecampioana Romaniei, iar oficialii clubului si-au prezentat multumirile printr-un comunicat postat pe site-ul oficial:

„ASA Targu-Mures doreste sa-i multumeasca fostului antrenor, Dan Petrescu, pentru munca din ultimele patru saptamani, incununata cu primul trofeu din istoria clubului nostru.

O performanta deosebita, obtinuta in conditii deosebite, care a bucurat o mare familie ros-albastra.

Ii dorim mult succes la noua formatie, Jiangsu Guoxin Sainty, din campionatul Chinei, si ii multumim pentru profesionalismul de care a dat dovada.”

 

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.