Dan Șova a fost arestat preventiv

Dan Șova a fost arestat preventiv
decembrie 15 15:08 2015 Printeaza acest articol

Dan Șova a fost arestat preventiv. Instanța supremă a admis cererea procurilor DNA de arestare preventivă a lui Dan Șova în dosarul CET-Govora. Procurorii anticorupţie au contestat plasarea în arest la domiciliu a fostului ministru al Transporturilor, iar în această dimineață judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au admis cererea procurorilor.

Dan Șova a fost arestat preventiv

Dan Şova a spus încă de la demararea cercetărilor că este nevinovat şi că DNA nu are suficiente probe care să dovedească faptul că ar fi pus presiune pe fostul director general al CET Govora astfel încât acesta să semneze, în două rânduri, un contract de asistenţă juridică de tip abonament cu o anumită casă de avocatură. Procurorii de la DNA spun că există astfel de probe din declaraţiile date de angajaţii CET Govora, dar şi de directorul general, Mihai Bălan, care a recunoscut acele presiuni făcute atât direct de Dan Şova, cât şi indirect prin intermediul reprezentanţilor administraţiei locale din judeţul Vâlcea, indicându-l pe fostul preşedinte al consiliului judeţean Ioan Cindrea.

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.