Australian Open, debut cu dreptul pentru români

Australian Open, debut cu dreptul pentru români
ianuarie 18 12:37 2016 Printeaza acest articol

Debut cu dreptul pentru români, la Australian Open. Monica Niculescu a fost prima jucătoare din România care a evoluat la această ediţie de Australian Open şi a obţinut o primă victorie a ţării noastre la competiţia de la Antipozi, una care se va desfăşura în perioada 18-31 ianuarie. Ocupanta numărului 40 WTA a învins-o în două seturi, 6-2, 6-1, pe Teliana Pereira (46 WTA), într-o partidă care a durat numai 71 de minute.

Australian Open, debut cu dreptul pentru români

În urma acestui succes, Niculescu va fi recompensată cu 70 de puncte WTA şi cu un cec în valoare de aproximativ 42.000 de euro. Aceasta a fost a doua întâlnire dintre cele două sportive, Monica fiind cea care se impusese şi în prima, în optimile de la Bucureşti (2015), cu 6-2, 6-3. În actul secund, Monica se va duela cu învingătoarea dintre Andrea Petkovic (25 WTA) şi Elizaveta Kulichkova (109 WTA). Marţi vor intra în competiţie celelalte patru românce: Simona Halep (N. 2) – Shuai Zhang (China), Irina Begu (N. 29) – Johanna Larsson (Suedia), Alexandra Dulgheru – Storm Sanders (Australia) şi Andreea Mitu – Julia Gorges (Germania).

Australian Open, debut cu dreptul pentru români

Simona Halep va debuta la Australian Open marţi, nu înainte de ora 10:00.

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.