Disney anunță un remake la animația Regele Leu

Disney anunță un remake la animația Regele Leu
septembrie 29 17:52 2016 Printeaza acest articol

Disney anunță un remake la animația Regele Leu

Noul film va fi tot o animație ultrarealistă

Walt Disney a anunțat miercuri că vor să facă un remake la celebra animație clasică Regele Leu.

Producția clasică a devenit unul dintre cele mai de succes filme din istoria companiei. Până acum nu a fost detronată de nici o altă producție. Conform oficialilor cel care se va ocupa de noul film este Jon Favreau. Filmul se vrea o adaptare live-action a peliculei clasice. Favreau a regizat și remake-ul unui alt clasic animat, The Jungle Book, film care a avut succes la box office. Noua producție The Jungle Book, din 2016, a avut încasări de 965,8 milioane de dolari în întreaga lume, factor decisiv în alegerea Disney pentru regia noului remake The King Lion.

Disney anunță un remake la animația Regele Leu

”Regele Leu”, lansat în 1994, a devenit unul dintre cele mai importante filme de animație din istorie. Cu încasări globale puțin sub 1 miliard de dolari. Filmul a fost recompensat cu Oscaruri pentru melodia ”Can You Feel the Love Tonight”, de Elton John și Tim Rice, ca și pentru coloana sonoră compusă de Hans Zimmer, dar și cu două premii Grammy pentru muzica ce s-a vândut în peste 14 milioane de copii.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.