Documentarul „Dezastrul din Colectiv”

Documentarul „Dezastrul din Colectiv”
februarie 26 15:14 2016 Printeaza acest articol

Documentarul „Dezastrul din Colectiv”,  despre tragedia care a avut loc în clubul bucureștean pe 30 octombrie, va fi difuzat în premieră de Discovery Channel pe 13 martie. Documentarul va prezenta în ordine cronologică faptele care s-au petrecut în acea noapte în București, așa cum au fost relatate de cei direct implicați — supraviețuitori, familii ale acestora, autorități și cadre medicale care au luat parte la operațiunile de salvare. De asemenea, va fi și o reconstituire a momentelor de dinainte și după izbucnirea incendiului. Nick Allder, expert internațional în efecte speciale, multiplu premiat pentru producții precum „Alien” (1979) sau „Al cincilea element” (1997), a luat parte la realizarea acestui proiect în calitate de consultant pentru aspecte ce țin de siguranță. Documentarul este comisionat de către Discovery Networks, prin producătorul executiv Charlotte Reid, unei echipe românești conduse de Mihai Predescu, producător cu peste 20 de ani de experiență în domeniul producției TV internaționale. Filmul are 44 de minute, va fi transmis pe 13 martie, de la ora 22,00. Pe durata acestui program nu vor fi difuzate mesaje comerciale.

„Suntem extrem de recunoscători față de martorii implicați în această producție, pentru curajul și deschiderea lor de a-și face cunoscute poveștile, astfel încât publicul să înțeleagă mai bine ce s-a întâmplat pe 30 octombrie 2015. Mulțumită lor, am reușit să aprofundăm într-o manieră echilibrată evenimentele din acea noapte, oferindu-le telespectatorilor o perspectivă amplă asupra acestei tragedii”

declară Charlotte Reid, producător executiv pentru Discovery Networks International.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.