Donald Trump propune măsuri drastice

Donald Trump propune măsuri drastice
iunie 21 09:55 2016 Printeaza acest articol

Donald Trump propune măsuri drastice

Donald Trump propune alcătuirea profilului infracţional al musulmanilor din Statele Unite

Donald Trump, potenţialul candidat al Partidului Republican în scrutinul prezidenţial din SUA, a propus intensificarea monitorizării musulmanilor din SUA şi alcătuirea profilului de risc infracţional al acestora, după atacul din Florida, soldat cu 49 de morţi. După atacul din Orlando (Florida), comis de un american musulman de origine afgană, candidatul republican a reiterat că vrea limitarea intrării musulmanilor în Statele Unite.Donald Trump propune măsuri drastice

„Trebuie să începem să ne gândim, ca ţară, la alcătuirea profilului musulmanilor. Urăsc conceptul elaborării profilului de risc infracţional, dar trebuie să începem să folosim logica normală. Chiar trebuie să începem să ne gândim la alcătuirea profilului musulmanilor. Trebuie să analizăm cu seriozitate această posibilitate. Alte ţări o fac şi nu este cel mai rău lucru”, a declarat politicianul, citat de postul tv CBS.

Candidatul republican prezumptiv la preşedinţia SUA, Donald Trump, şi-a concediat managerul de campanie, Corey Lewandowski. Motivul nu este clar deocamdată, relatează BBC News, care precizează că Lewandowski a avut o relaţie dificilă atât cu presa. Potrivit New York Times, echipa de campanie încearcă să se plieze nevoilor pentru campania generală, înainte de alegerile pentru Casa Albă. Pe de altă parte, unul dintre directorii de campanie ai lui Trump, Michael Caputo, a scris pe Twitter, după anunţarea veştii: “Ding, dong, vrăjitoarea a murit”. Aceasta este cea mai nouă etapă dintr-un război între echipa iniţială de campanie a lui Trump, printre care secretarul său de presă Hope Hicks, şi fostul manager de campanie Corey Lewandowski, şi un grup de specialişti recrutaţi mai târziu, în speranţa de a atrage susţinerea aripii conservatoare republicane.Donald Trump propune măsuri drastice

Politicianul a fost criticat pentru reacţia la atacul armat de la clubul gay Pulse. După incident, candidatul republican şi-a reiterat propunerea ca SUA să interzică accesul tuturor musulmanilor pe teritoriul său. Atacatorul de la Orlando era născut în SUA. Republicanii au început să ia distanţă faţă de Trump. Lewandowski a avut o decizie dificilă cu presa. În urmă cu câteva luni, el a fost pus sub acuzare pentru că ar fi agresat o jurnalistă. Trump l-a apărat pe tot parcursul scandalului. Scandalul s-a încheiat prin renunţarea la toate acuzaţiile.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.