Dosarul Gala Bute face alte victime

by stirea | 19 octombrie 2016 13:21

Dosarul Gala Bute face alte victime

Leonard Doroftei cu mandat la ÎCCJ

Dosarul Gala Bute nu este nici pe departe concluzionat și încă se mai fac audieri.

Printre persoanele cerute de procurori la audieri a fost și Leonard Doroftei, în calitate de martor. Fostul sportiv nu s-a prezentat până acum niciodată la nicio audiere. Din acest motiv astăzi a fost adus cu mandat la ÎCCJ. Au fost două termene la care a lipsit până acum Doroftei.Dosarul Gala Bute face alte victime

„Am fost în calitate de martor în dosarul Gala Bute. Nu am avut ce să spun prea mult. Problema e în felul următor, nu am ce să spun. Nu am participat la negocieri, la discuții. Nu am ce să spun despre gala Bute. Nu am descoperit nimic pentru că nu am fost implicat în cheltuieli”, a spus fostul președinte al Federației Române de Box.

Dosarul Gala Bute face alte victime

În același dosar, tot astăzi, au fost chemați Rudel Obreja și Elena Udrea[1], care la momentul galei era Ministru al Turismului. Reamintim că acest dosar a fost deschis în anul 2012 ca urmare a unei sesizări făcute de Departamentul de Luptă Antifraudă. La momentul acela exista suspiciunea că acea gală nu ar fi fost altceva decât un pretext pentru a se spăla sume mari de bani. Principalul suspect era și este Rudel Obreja, atunci Președinte al Federației de Box.

Endnotes:
  1. Elena Udrea: http://stireaexacta.ro/elena-udrea-poate-fi-urmarita-penal/

Source URL: http://stireaexacta.ro/dosarul-gala-bute-face-alte-victime/