Dosarul Sky News: românii rămân în arest preventiv

Dosarul Sky News: românii rămân în arest preventiv
septembrie 09 13:41 2016 Printeaza acest articol

Dosarul Sky News: românii rămân în arest preventiv

Dosarul Sky News este foarte delicat, iar oficialii postului TV nu dau semne de a colabora cu autoritățile.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au admis contestaţia depusă de procurorii DIICOT la decizia Curţii de Apel Bucureşti. Cei trei români din dosarul „Sky News” erau plasaţi sub control judiciar. Astfel că aceştia rămân în arest preventiv până pe 10 octombrie 2016. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă. Aurelian Mihai Szanto, Attila Csaba Pantics şi Levente Pantics au fost arestaţi preventiv în 12 august. În urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti, hotărârea menţinută ulterior şi de instanţa supremă.

Dosarul Sky News: românii rămân în arest preventiv

Ei sunt acuzaţi de complicitate. De asemenea, bărbaţii sunt acuzaţi şi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. De constituirea unui grup infracţional organizat.În această cauză, DIICOT a trimis în Marea Britanie solicitarea privind audierea celor trei jurnalişti de la Sky News, printre care şi Stuart Ramsay, în dosarul ce vizează reportajul cu traficul de arme realizat în România, cei trei jurnalişti fiind puşi sub urmărire penală pentru comunicare de informaţii false.

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.