Dubai: Un avion s-a prăbușit la aterizare

Dubai: Un avion s-a prăbușit la aterizare
august 03 16:57 2016 Printeaza acest articol

Dubai: Un avion s-a prăbușit la aterizare

Dubai are unul din cele mai mari și aglomerate aeroporturi.

Aeronava Boeing 777 a companiei Emirates s-a prăbuşit în timpul aterizării pe pista aeroportului internațional din Dubai, cel mai populat oraș din Emiratele Arabe Unite. Avionul s-a prăbușit în timpul manevrelor de aterizare. Potrivit informaţiilor de la această oră, nicio persoană nu a fost rănită. Compania Emirates a dat publicității lista pasagerilor, iar pe ea nu figurează niciun român.

Dubai: Un avion s-a prăbușit la aterizare

Din primele informaţii, aeronava ar fi aterizat pe burtă pentru că nu i s-a deschis trenul de aterizare. Boeing-ul 777 a luat foc imediat, iar martorii spun că au auzit şi o explozie. Imaginile distribuite pe reţelele de socializare arată un nor gros de fum care se ridică din zona superioară a aeronavei, care a luat foc după impactul cu pista. Toţi cei 275 de pasageri au fost evacuaţi la timp. Avionul decolase cu doar câteva ore înainte din India. Zborurile de pe Aeroportul Internaţional Dubai au fost suspendate.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.