E confirmat! Un asteroid va lovi Pamantul in 2015

E confirmat! Un asteroid va lovi Pamantul in 2015
august 03 12:20 2015 Printeaza acest articol

NASA si FEMA, Agentia Federala de Situatii de Urgenta, au confirmat si se pregatesc de un mare catastrofa ce va afecta omenirea anul acesta.

Acum un an, ministrul francez al afacerilor externe, Laurent Fabius, anunta intr-o conferinta de presa tinuta la Casa Alba, ca omenirii ii mai raman 500 de zile pana la producerea unui hoas climatic, care se va produce pe 24 septembrie 2015.

Este vorba despre o cometa cu un diametru de aproximativ 4 kilometrii care se indreapta spre Pamant. Cei de la  NASA sustin ca asteroidul va lovii sigur Pamantul si estimeaza ca zona coliziunii va vi probabil America de Nord.  Tinand cont de dimensiunea foarte mare a asteroidului, acesta va produce pagube enorme. S-a pus la cale o strategie prin care se va incerca distrugerea lui cu armament nuclear. 

 Specialistii de la NASA au tinut sub observatie foarte mult timp meteoritul, dar  nu au putut schimba traiectoria meteoritului si nici distrugerea lui in cosmos. 

Un  impact cu Pamantul va duce la producerea unei ierni nucleare, distrugerea vegetatiei si tsunami puternice, care vor avea ca efect si producerea unor cutremure foarte mari, probabil si reluarea activitatii vulcanice in anumite zone ale lumii. 

Un impact cu oceanul va produce valuri de peste 100 metri inaltime, care va afecta intreaga coasta americana.

  Categorii:
  1. banel
    august 04, 08:23 #1 banel

    WOWWWW. Pai,atunci nu mai trebuie sa facem nimic…decat sa asteptam balabustra de comeata sa ne faca arsice!!!Da,Doamne nu ai putea sa nu anunti cand vine ca mie teama ca toate gunoaiele umane(politicieni,prostituatele lor,damele de companie,borfasii,interlopii vor sta in avioane sa priveasca „macelul’ !!!Oricum este bine-venita comeata ca numai asa se mai curata planeta.

    Raspunde la acest comentariu

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.