Elena Udrea poate fi urmărită penal

Elena Udrea poate fi urmărită penal
octombrie 18 15:10 2016 Printeaza acest articol

Elena Udrea poate fi urmărită penal

DNA a primit aprobarea cererii de urmărire penală

Elena Udrea a primit astăzi o lovitură din partea Comisiei Juridice din Camera Deputaților.

Astăzi Comisia, în unanimitate, a aprobat cererea DNA de urmărire penală în cazul fostei șefe de la Turism. Acuzațiile sunt de instigare la luare de mită. Votul a fost de 147 de deputați pentru, 96 împotrivă și o singură abținere. Elena Udrea și-a susținut cauza înaintea votului din plen, spunând că astfel de dosare sunt și se fac discreționar. A mai menționat faptul că termenul de instigare la mită este unu relativ. Votul a fost unul secret pe bile.

Elena Udrea poate fi urmărită penal

Solicitarea procurorilor a fost citită în prima parte a zilei în plenul Camerei Deputaților, când erau prevăzute și dezbateri. Nu a fost nicio intervenție din partea grupurilor parlamentare, deputații adoptând, în cursul dimineții, pe articole această solicitare. Înaintea votului, deputata Elena Udrea a susținut în plen că dosarele se fac discreționar, „pentru anihilarea politicienilor incomozi”, și a adăugat, între altele, că noțiunea de instigare la mită este una relativă.

„Nimic bun nu s-a mai întâmplat în România ultimilor doi ani. Celor care își doresc un nou mandat de parlamentar — sper să aveți curajul ca împreună, într-un parlament nou, să facem ceea ce este mai bine pentru țară, pentru oamenii care așteaptă să facem curajos ceea ce este nevoie”, a spus Elena Udrea.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.