Explozie la o fabrică de pâine în Brasov. 10 oameni sub dărâmături! UPDATE!

Explozie la o fabrică de pâine în Brasov. 10 oameni sub dărâmături! UPDATE!
noiembrie 06 09:33 2015 Printeaza acest articol

O explozie, urmată de incendiu, a avut loc la o fabrică de pâine din Brașov; 5 răniți au fost transportați la spital. Prefectul Mihai Mohaci a declarat, că cinci persoane rănite, în stare conștientă, au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență.  De asemenea, secretarul de stat în MAI Raed Arafat a precizat că se caută și alte victime, întrucât ar exista suspiciunea că sub dărâmături s-ar afla și alte persoane.  A fost inițiat planul roșu, fiind mobilizate echipaje de intervenție din județele limitrofe.

Un bărbat care a fost scos de sub dărâmături în urma exploziei produse, joi seară, la fabrica Vel Pitar din Braşov şi care suferise arsuri şi politraumatisme a murit la spital. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, căpitanul Ciprian Sfreja, bărbatul scos de sub dărâmături în urma exploziei de la fabrica Vel Pitar a murit la spital. Bărbatul avea 31 de ani şi a stat aproximativ două ore sub dărâmături, până când s-a reuşit scoaterea acestuia.

Stelian Rechiţean, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, declara, joi seară, că în momentul producerii exploziei de la fabrica de pâine Vel Pitar, în clădire se aflau în total 11 persoane, una dintre acestea nefiind angajată a unităţii de panificaţie, ci fiind venită din exterior cu treabă, cel mai probabil pentru a lua făină. Potrivit sursei citate, dintre cei 11 oameni aflaţi în clădire, cinci au fost răniţi, fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov, cinci au scăpat nevătămaţi, iar unul a căzut într-un buncăr de făină adânc de 15 metri, fiind scos de către echipele de intervenţie în jurul orei 22.00, cu arsuri şi politraumatisme.

Dintre cele şase persoane care au ajuns la spital, trei persoane au fost internate la secţia de Chirurgie plastică cu arsuri pe corp, două fiind în stare mai gravă după ce au suferit arsuri ale căilor aeriene şi fiind internate la Terapie Intensivă, iar bărbatul scos de sub dărâmături era, de asemenea, internat la ATI cu arsuri pe corp şi politraumatisme în urma prăbuşirii.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.