Gabriela Firea în război cu PNL

Gabriela Firea în război cu PNL
octombrie 17 18:24 2016 Printeaza acest articol

Gabriela Firea în război cu PNL

Primarul Capitalei nu a aprobat un miting PNL

Gabriela Firea, actualul Primar al Capitalei, se pare că nu vrea miting PNL în Capitală.

Alina Gorghiu, președintele PNL, acuză Primăria Capitalei, că nu a aprobat un miting pentru data de 22 octombrie, în Piața Victoriei. Mitingul are ca temă susținerea platformei Premierului Dacian Cioloș și se dorea exprimarea acestui suport printr-un miting. Gabriela Firea nu a fost de acord cu această idee, ca primar, și nu le-a dat acordul scris pentru acest lucru.Gabriela Firea în război cu PNL

„Ce naște din Iliescu, comunism respiră. Am aflat acum câteva minute că Primăria Capitalei a decis cenzurarea manifestației publice pentru care PNL a făcut demersurile instituționale. Evenimentul ar urma să aibă loc sâmbăta aceasta. Mizam pe participarea bucureștenilor care susțin o guvernare reformistă după 11 decembrie. Ieri a fost folosită această informație pentru a lansa un atac politic la adresa PNL. Astăzi opera a fost desăvârșita. După 1989, doar o administrație pesedistă a mai îndrăznit să interzică organizarea unui miting. PSD = partidul împotriva justiţiei, împotriva democraţiei, împotriva libertăţilor civice şi politice.”, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.