Gabriela Firea stă în Primărie până la 31 august

Gabriela Firea stă în Primărie până la 31 august
iunie 14 12:16 2016 Printeaza acest articol

Gabriela Firea stă în Primărie până la 31 august

Gabriela Firea vrea ca Primăria Generală să revină în sediul de lângă Cişmigiu

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, vrea ca Primăria Generală să revină în sediul de lângă Cişmigiu susţinând că se plăteşte o chirie prea mare pentru sediul din Grozăveşti. Ea a anunţat că a primit asigurări că lucrarea poate fi finalizată până la 31 august, urmând ca recepţia să dureze cel mult 3-4 săptămâni. Gabriela Firea nu a spus ce se va întâmpla cu sediul închiriat din Grozăveşti, precizând că nu are acces la documente.Gabriela Firea stă în Primărie până la 31 august

„Actualul spaţiu cred că este costisitor pentru bucureşteni – 280.000 de euro chiria pe lună – este o sumă importantă şi nu intenţionez să prelungesc acest contract de chirie. Voi solicita consilierilor generali să fie de acord ca în timpul cel mai scurt să ne mutăm să lucrăm în acest spaţiu, mai ales că este adecvat pentru o primărie generală. Vom încerca împreună să urgentăm cât se poate de mult aceste lucrări de finalizare, precum şi recepţia şi transferul mobilei pentru a ne muta cât mai urgent în această clădire.”

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.