George Pădure candidează din nou la Primăria Sectorului 1

George Pădure candidează din nou la Primăria Sectorului 1
aprilie 15 18:03 2016 Printeaza acest articol

George Pădure candidează din nou la Primăria Sectorului 1! Omul de afaceri George Pădure, fost primar al Sectorului 1 din Capitală, se înscrie din nou, tot ca independent, în cursa pentru funcţia de primar, după ce a mai fost edil în mandatul 1996-2000, sloganul său fiind identic cu cel de acum 20 de ani: “Un pic mai bine pentru dumneavoastră!”. George Pădure va fi prezent, duminică, 17 aprilie, la ora 11.00, în Parcul Herăstrău, unde se va întâlni cu locuitorii şi le va oferi , simbolic, câte un ghiveci cu panseluţe.

“Dăruiesc aceste panseluţe nepreţuite, cu gândul că ele vor rămâne o amintire a vremurilor în care corupţia paraliza administraţia publică. În Sectorul 1 nu veţi mai vedea panseluţe plantate pe domeniul public cu preţuri exorbitante. Banii publici vor fi folosiţi exclusiv în interesul locuitorilor sectorului 1, şi nu pentru partide”, a declarat Pădure, potrivit unui comunicat de presă.

Şi atunci, ca şi acum, sloganul de campanie al lui George Pădure a fost: “Un pic mai bine pentru dumneavoastră!”, acelaşi slogan fiind folosit de George Pădure şi pentru firma sa, Gepa Electro Center.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.