Grav accident pe Centura de Vest a Ploieștiului

Grav accident pe Centura de Vest a Ploieștiului
februarie 05 08:35 2016 Printeaza acest articol

Cod roșu de intervenție pe Centura de Vest a Ploieștiului (DN1). Autobuzul plin cu oameni ar fi lovit basculanta, care circula cu viteză redusă. Accidentul a avut loc în jurul orei 6:15, în zona localității Strejnic, pe sensul de mers către Brașov. ISU Prahova a pus la dispoziţia rudelor victimelor următoarele numere de telefon: 0244 515 933, 0244 515 946.Grav accident pe Centura de Vest a Ploieștiului

Cinci persoane au murit în urma accidentului de pe centura ocolitoare a municipiului Ploiești. Alți 30 de pasageri sunt răniți. Autoritățile au precizat că cele 30 de persoane au fost rănite în urma accidentului produs azi, iar toate au fost transportate la spital. Printre cei morti 5 se afla si soferul autobuzului, despre care politistii iau in calcul ipoteza ca ar fi adormit la volan. Paul Ulieru, comisar șef Infotrafic, recomandă ca rută ocolitoare Centura de Est a Ploieștiului. Conform primelor informaţii, autobuzul a lovit din spate autobasculanta, care circula cu viteză redusă. Polițiștii mai recomandă șoferilor să rămână în coloană și să nu se aventureze în depășiri. Daniel Nicolae, managerul Serviciului de Ambulanță Prahova, a declarat  că la fața locului a fost mobilizat tot dispozitivul aflat în program și a fost suplimentat cu încă patru ambulanțe.

„În momentul de față avem 23 de ambulanțe, 15 de la Serviciului Județean de Ambulanță, între care trei cu medic, și restul de la ISU. Este nevoie de o asemenea desfășurare de forțe pentru că sunt mulți politraumatizați. În funcție de leziunile pe care le au, unii vor rămâne aici, iar ceilalți, dacă depășește capacitatea de răspuns a spitalului, vor fi transportați către București”

a precizat el.

Până la momentul actual, 5 persoane sunt decedate, iar 30 au fost rănite, dar doar 16 persoane au fost transportate la spitalul judetean, șapte persoane au fost încarcerate. Se estimează ca au fost 30 de persoane implicate în accident. Dintre persoanele transportate la spital, două au politraumatisme grave.

a declarat Raluca Vasiloae, purtator de cuvant ISU Prahova.

La această oră o singură persoană mai este de descarcerat, în viață. Toate persoanele din autocar au fost preluate de ambulanțe. Cea mai apropiată unitate sanitară este la 8 kilometri, Spitalul Județean din Ploiești.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.