Hillary Clinton ar devenii prima femeie președinte

Hillary Clinton ar devenii prima femeie președinte
iulie 27 09:28 2016 Printeaza acest articol

Hillary Clinton ar devenii prima femeie președinte

Hillary Clinton devine prima femeie din istoria SUA nominalizată.

Ea a intrat în lupta pentru prezidenţiale de un partid cu o importanţă majoră. Congresul Partidului Democrat din Philadelphia a adus în lupta pentru prezidenţiale prima femeie nominalizată de un partid cu o importanţă majoră din istoria SUA, informează CNN.

Hillary Clinton ar devenii prima femeie președinte

Hillary Clinton este actual senator de New York şi, totodată, secretar de stat. A fost desemnată oficial de partidul Democrat pentru a intra în lupta cu Donald Trump. Și pentru a câştiga alegerile prezidenţiale intrând astfel în istoria Americii.

Hillary Cinton urmează să accepte în mod oficial numirea în cursul zilei de joi. Marţi seară a apărut public chiar de la convenţia partidului ce a desemnat-o principal candidat pentru a le mulţumi delegaţilor şi susţinătorilor, relatează CNN.

Printre participanţii la convenţie s-au numărat soţul acesteia, fostul preşedinte SUA. A avut un discurs public emoţionant în care a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut soţia sa întreaga viaţă pentru o lume mai bună. Și Meryl Streep, marcantă personalitate în istoria cinematografiei mondiale şi deţinătoare a a trei oscaruri până în prezent.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.