Hillary Clinton recunoaște că a greșit

Hillary Clinton recunoaște că a greșit
iulie 08 09:52 2016 Printeaza acest articol

Hillary Clinton recunoaște că a greșit

Scandalul email-urilor rezolvat

Hillary Clinton şi echipa sa de campanie şi-au exprimat „satisfacția” pentru recomandarea de marți a FBI.

Aceea de a nu se începe urmărirea penală în cazul candidatei democrate la președinție în dosarul email-urilor trimise de pe un server privat în perioada în care era secretar de stat, relatează AFP. Pe de altă parte, republicanii Donald Trump și Paul Ryan au criticat dur decizia, potrivit Reuters.Hillary Clinton recunoaște că a greșit

„A fost o greșeală să folosească email-ul personalul și nu va mai face acest lucru. Suntem fericiți că această chestiune este acum rezolvată.

Suntem satisfăcuți că profesioniștii însărcinați cu acest dosar au ajuns la concluzia că nicio altă acțiune din partea ministerului (justiției — n.r.) nu este necesară.”Hillary Clinton recunoaște că a greșit

A scris purtătorul său de cuvânt Brian Fallon referitor la concluziile poliției federale privind scandalul care a afectat campania lui Hillary Clinton în ultimele luni.

Șeful FBI James Comey a anunțat marți în fața presei că serviciile sale estimează că „nu se impune începerea urmăririi penale” în dosarul email-urilor lui Hillary Clinton. În același timp,  fosta șefă a diplomației a dat dovadă de o „neglijență extremă”.Hillary Clinton recunoaște că a greșit

Candidatul republican la președinția SUA Donald Trump a criticat decizia directorului FBI, James Comey, de a recomanda neînceperea urmăririi penale în cazul lui Hillary Clinton pentru folosirea unui server privat de email în perioada în care era secretar de stat, afirmând că „sistemul este trucat”.

„Foarte foarte nedrept! Ca de obicei, un verdict greșit. Directorul FBI spune că Hillary cea coruptă ne-a compromis securitatea națională. Și nu se începe urmărirea penală. Wow!”, a scris Trump pe contul său de Twitter după anunțul lui Comey.

Liderul Camerei Reprezentanților, Paul Ryan, tot un republican, dar unul care l-a criticat de multe ori pe Donald Trump, a spus că decizia directorului FBI în acest caz este „inexplicabilă”.

Hillary Clinton recunoaște că a greșit

„Concluziile investigației arată clar că secretarul de stat Clinton a dezinformat poporul american”, a apreciat el.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.