Igor Dodon vrea să fie candidat unic la alegerile din Republica Moldova

Igor Dodon vrea să fie candidat unic la alegerile din Republica Moldova
octombrie 27 14:25 2016 Printeaza acest articol

Igor Dodon vrea să fie candidat unic la alegerile din Republica Moldova

Candidatura acestuia ridică mari semne de întrebare

Igor Dodon este, în acest moment, liderul Partidului Socialiștilor, și vrea să devină candidatul unic din partea stângii molodovene.

Mai mult de-atât, pentru a-și duce la cap acest desiderat, i-ar fi sugerat lui Dumitru Ciubașenco, alt candidat de stânga, să se retragă din campanie. În contextul acestui demers se pune întrebarea, legitimă, ce se dorește defapt? Specialiștii spun că același Igor Dodon le-ar fi cerut comuniștilor lui Vladimir Voronin să nu mai boicoteze alegerile. Și, în același timp, să susțină candidatura reprezentantului Partidului Socialiștilor. Dodon a spus că, dacă va câștiga alegerile din 30 octombrie, va convoca alegeri parlamentare anticipate în Republica Moldova.Igor Dodon vrea să fie candidat unic la alegerile din Republica Moldova

„Electoratul de dreapta este îndemnat să o voteze pe Maia Sandu. Stimați concetățeni, Maia Sandu este (Dorin) Chirtoacă (primarul Chișinăului) în fustă. Fix așa va face. Cu vorbe frumoase, dar va distruge absolut tot… Un președinte socialist va fi mult mai bun decât o Maie Sandu falsă și ipocrită”, a declarat Igor Dodon într-o conferință de presă la Chișinău.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.