Japonia paralizată de crimele dintr-un centru medical

Japonia paralizată de crimele dintr-un centru medical
iulie 26 09:04 2016 Printeaza acest articol

Japonia paralizată de crimele dintr-un centru medical

Japonia se pare că nici ea nu a fost ferită de atrocități, în această dimineață.

Un bărbat a fost arestat după ce a intrat cu un cuţit într-un centru de îngrijire pentru persoane cu dizabilităţi. Acesta a ucis 19 oameni și a rănit alți 23.

19 oameni au fost ucişi şi alţi 23 au fost răniţi în Japonia. După ce un bărbat înarmat cu un cuţit a intrat într-un centru de îngrijire pentru persoane cu dizabilităţi de lângă Tokyo. Atacul a avut loc noaptea, la ora locala 2:30.

Japonia paralizată de crimele dintr-un centru medical

Agresorul, un fost angajat al clinicii, în vârstă de 26 de ani, a intrat în clădire şi a început să înjunghie pacienţii. Centrul este într-o zonă izolată, iar la ora aceea, doar 8 angajaţi erau la serviciu.

După atac, bărbatul s-a predat. Autorităţile încearcă acum să afle motivele care au stat în spatele masacrului. Japonia are una dintre cele mai mici rate ale criminalităţii dintre ţările industrializate.

Atacul a avut loc în Sagamihara, Prefectura Kanagawa. Atacatorul a fost arestat de forţele de ordine. Conform agenţiei de presă Kyodo, numeroşi pacienţi ai centrului de îngrijire au fost răniţi. Cel puţin 15 persoane au murit. Unele informaţii apărute în presa japoneză vorbesc de 19 persoane „fără semne de viaţă”.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.