Jennifer López va cânta pentru prima oară în Israel

Jennifer López va cânta pentru prima oară în Israel
februarie 01 13:02 2016 Printeaza acest articol

Cântăreața și actriță americană Jennifer López va prezenta în vara aceasta în Israel primul său concert în această țară, au informat luni mass-media locale, citate de EFE. Jennifer López, 46 de ani, va cânta pe o scenă în aer liber în parcul Hayarkón din Tel Aviv, care poate găzdui zeci de mii de persoane și unde țin recitaluri artiști de prim rang ai țării. Potrivit ziarului Yediot Aharonot, artista va susține un singur concert pentru care nu a fost stabilită încă o dată exactă, dar care trebuie să fie înainte de luna octombrie din motive de producție. După această dată, frigul va face dificilă organizarea unui concert în aer liber și care în aceste condiții nu ar mai fi rentabil.

Jennifer López va cânta pentru prima oară în IsraelDeși nu a cântat niciodată în această țară, diva americană fascinează de peste 15 ani mii de israelieni cu muzica, dansul și aspectul său latin.În 2012, López a fost pe punctul de a concerta în această locație dar negocierile cu producătoarea locală, care urma să-i plătească un milion de dolari, au fost întrerupte în ultimul moment, ca urmare a solicitării din partea artistei pentru un avion privat care încărca substanțial nota de plată.

  Articol "taguit" ca:
  Categorii:
Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.