Johnny Depp cântă în premieră, în România

Johnny Depp cântă în premieră, în România
martie 31 15:02 2016 Printeaza acest articol

Johnny Depp cântă în premieră, în România, cu Alice Cooper şi Joe Perry de la Aerosmith! The Hollywood Vampires, super-grupul care a făcut senzaţie la Premiile Grammy 2016, format din actorul Johnny Depp, rockerul Alice Cooper şi chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry, va cânta, în premieră pentru România, pe 6 iunie, la pavilionul Romexpo din Bucureşti. „Vampirii de la Hollywood”, trupa rock formată din excentrica vedetă a filmului „Piraţii din Caraibe/ Pirates of the Caribbean” – Johnny Depp, controversatul star rock Alice Cooper şi chitaristul formaţiei Aerosmith, Joe Perry, vin pentru prima dată în România, potrivit unui comunicat Phoenix Entertainment.

Johnny Depp cântă în premieră, în România

Admiratoarele lui Johnny Depp vor avea ocazia să-l vadă pe actor în rolul de „rock superstar”, fluturându-şi pletele pe scenă şi stăpânind chitara ca un zeu al muzicii. Această „fantezie” va fi pusă în scenă, devenind realitate, în data de 6 iunie în Bucureşti, la Romexpo, când super-grupul „The Hollywood Vampires” promite un show exploziv în premieră în „Ţara lui Dracula”. The Hollywood Vampires, formaţia în care s-au perindat nume grele ale rock-ului, a fost înfiinţat de către legendarul Alice Cooper în 1970. Grupul The Hollywood Vampires, în această componenţă, a fost înfiinţat în 2015, când Alice Cooper i-a cooptat pe Johnny Depp şi Joe Perry (Aerosmith) pentru a susţine un concert la Festivalul Rock în Rio, din Brazilia. După succesul răsunător, aceştia au decis să pornească un turneu începând cu data de 24 mai 2016.

Johnny Depp cântă în premieră, în România

Alice Cooper a decis ca noul super-grup să poarte acelaşi nume, The Hollywood Vampires, cu trupa înfiinţată de el în anii 1970 alături de alţi rockeri celebri, mari consumatori de alcool la acea vreme, precum John Lennon, Ringo Starr, Bernie Taupiun, Harry Nilsson, Micky Dolenz şi Keith Moon. Actorul Johnny Depp este şi un chitarist foarte talentat, care a cântat şi a înregistrat mai multe piese alături de muzicieni şi trupe rock de prim rang, precum Oasis, Bob Dylan şi Marilyn Manson. A colaborat şi cu Ryan Adams, cu care a lansat în februarie 2015 un nou single, intitulat „No Shadow”.

Johnny Depp cântă în premieră, în România

De la primul său album solo, din 1975, „Welcome to My Nightmare”, până la albume precum „The Last Temptation”, din 1994, şi „Brutal Planet”, din 2000, albumele-concept au fost specialitatea lui Alice Cooper. Unul dintre cele mai recente albume de studio, „Along Came a Spider” (2008), este istoria unui ucigaş în serie – o pânză de intrigi, înfăşurată în jurul unui hard-rock de calibru greu. Coprodus de Alice Cooper împreună cu echipa Dany Saber (Black Grape, Rolling Stones, Ozzy Osbourne, David Bowie) şi Greg Hampton (Bootsy Collins, Buckethead), albumul include piese precum „I Know Where You Live” şi „Vengeance Is Mine”, ce evocă imnuri clasice din portofoliul lui Cooper – „Is it My Body” şi „Under My Wheels”. Biletele au fost puse în vânzare pe 30 martie în reţeaua Eventim şi online, pe www.eventim.ro. Acestea pot fi achiziţionate la preţ promoţional (Early Bird), dar sunt disponibile în număr limitat: Diamond Circle – 439 de lei, Golden Circle – 249 de lei, Normal Circle – 149 de lei. După epuizarea acestora, preţurile vor fi următoarele: 459 de lei pentru categoria Diamond Circle, 279 de lei – Golden Circle şi 169 de lei – Normal Circle. Concertul este organizat de Phoenix Entertainment.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.