Liviu Dragnea a avut parte de victorie în Camera Deputaților

by stirea | 25 octombrie 2016 13:16

Liviu Dragnea a avut parte de victorie în Camera Deputaților

Proiectul de lege inițiat de el a fost votat

Liviu Dragnea, în Camera Deputaților, a inițiat un proiect de lege ce prevedea eliminarea a peste 100 de taxe fiscale.

Astăzi deputații au votat pe marginea proiectului de lege și au fost de acord cu eliminarea taxelor fiscale, propuse de liderul PSD. Proiectul a fost adoptat cu 255 de voturi pentru. Au fost eliminate taxe, precum, timbrul de mediu, pentru cazier fiscal, dar și taxa radio-tv. Pe marginea scoaterii din lege a taxei radio-tv au fost ample discuții și chiar reacții dure a foștilor șefi din SRR și SRTV.Liviu Dragnea a avut parte de victorie în Camera Deputaților

Liviu Dragnea, înaintea votului, în plen a cerut colegilor de parlament, să mențină scoaterea acestei taxe. Au fost și voci care au fost împotrivă, spunând că este un atac la democrația de drept din România. PNL-ul a criticat, pe de-o parte, scoaterea taxei radio-tv, dar pe de altă parte a votat proiectul de lege propus de președintele PSD.

„Liberalii au votat proiectul pentru că, în ansamblu, este bun, dar există un risc major referitor la taxele radio-tv. Ea a arătat că și în privința eliminării unor taxe consulare există un risc.”, a spus Andrea Paul, deputat PNL[1].

Endnotes:
  1. PNL: http://stireaexacta.ro/pnl-isi-trimite-reprezentantii-la-discutii-cu-guvernul/

Source URL: http://stireaexacta.ro/liviu-dragnea-avut-parte-de-victorie-camera-deputatilor/