Liviu Negoiță audiat de procurorii DNA

Liviu Negoiță audiat de procurorii DNA
februarie 28 10:17 2016 Printeaza acest articol

Fostul primar al Sectorului 3, Liviu Negoiţă, este audiat de procurorii DNA într-un dosar care vizează construcţia unui bloc într-o zonă protejată istoric, dosar în care au dat declaraţii şi secretarul primăriei, Marius Mihăiţă, dar şi arhitectul şef, Ştefan Călin. Liviu Negoiţă, fostul primar al Sectorului 3, a ajuns la sediul DNA, vineri, pentru a fi audiat într-un dosar care vizează construcţia unui bloc într-o zonă protejată istoric. Cauza a fost deschisă la sesizarea Asociaţiei „Salvaţi Bucureştiul”, condusă de NNicușor Dan care a precizat că „plângerea a fost depusă în toamna anului 2014 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 şi, din cauză că Liviu Negoiţă, unul dintre cei vizaţi, este avocat, plângerea a fost trimisă la Pachetul Curţii de Apel Bucureşti. Iniţial, Parchetul a zis că noi am făcut târziu plângerea şi a clasat-o. Noi am atacat la Curtea de Apel Bucureşti şi am câştigat. Dosarul s-a întors în urmă cu cinci, şase luni la Parchetul Curţii de Apel şi de aici a fost trimis la DNA în urmă cu trei luni”.Liviu Negoiță audiat de procurorii DNA

Nicuşor Dan a mai spus că plângerea este îndreptată împotriva fostului primar al Sectorului 3, Liviu Negoiţă, şi a altor doi foşti şi actuali angajaţi ai instituţiei, Marius Mihăiţă, secretar, şi arhitectul şef, Ştefan Călin Dumitraşcu. Ambii au fost audiaţi vineri de procurorii DNA.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.