Loteria Națională își schimbă stăpânul!

Loteria Națională își schimbă stăpânul!
octombrie 15 14:56 2015 Printeaza acest articol

Începând de astăzi Loteria Națională își schimbă stăpânul, odată cu apariția Orodonantei prin care Ministerul de Finanțe cedează către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc șefia acestui organism, în Monitorul Oficial.
Loteria Națională își schimbă stăpânul!În condițiile acestea ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) este singura instituție abilitată să coordoneze tot ceea ce înseamnă jocuri de noroc, și va trece în subordinea directă a premierului. Ordonanța a fost aprobată săptămâna trecută de Guvern, și nu știm dacă este o coincidență sau nu, dar evenimentul a avut loc în aceeași perioadă în care procurorii DNA făceau descinderi în Ministerul de Finanțe, cu mandat de verificare a activităților Loteriei Naționale.
Loteria Națională își schimbă stăpânul!
Puțini știu că această instituție, Loteria Națională, este una din puținele instituții cu adevărat profitabile, având doar anul trecut un profit de 100 milioane lei.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.