Marian Petrache cercetat de DNA

Marian Petrache cercetat de DNA
iunie 27 13:00 2016 Printeaza acest articol

Marian Petrache cercetat de DNA

Liberalul Marian Petrache va fi anchetat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru fraudă la alegerile locale. După ce dosarul a fost declinat la DNA, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada. Polițiștii ilfoveni au început cercetări în acest caz, existând suspiciuni de corupere a alegătorilor. Dosarul a fost declinat de la Parchetul Judecătoriei Buftea către DNA. Pe 11 iunie, Marian Petrache, președintele PNL Ilfov, a avut o conferință de presă. A declarat că este normal ca Parchetul să cerceteze dacă există o plângere împotriva sa privind alegerile locale. Adăugând că, dacă procurorii descoperă că a făcut ceva, să suporte consecințele.Marian Petrache cercetat de DNA

„Parchetul mi se pare firesc să ia act de toată chestia asta și să cerceteze. Nu e niciun fel de problemă și nu-mi convine deloc să rămân cu blamul că nu știu ce am făcut. Dacă descoperă pe undeva Parchetul că eu am făcut ceva, suport consecințele. Nu o să găsească”, afirma el.

Marian Petrache a făcut această precizare fiind întrebat de jurnaliști cum comentează înregistrările difuzate de mass-media. Înregistrări  în care el ar discuta despre aducerea unor alegători cu mașinile la secțiile de vot. Cu ocazia alegerilor locale din 5 iunie.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.