Markus Schulz a dedicat noul album iubitei sale românce

Markus Schulz a dedicat noul album iubitei sale românce
mai 04 12:00 2016 Printeaza acest articol

Markus Schulz a dedicat noul album iubitei sale românce! Markus Schulz, considerat cel mai important DJ din lume, și-a lansat al șaselea album. „Watch The World” a lucrat alaturi de colegii sai de studio, dar si cu producatori din România, Soundland fiind unul din ei. Materialul discografic cuprinde melodia „Destiny” (într-o variantă nouă), colaborari noi cu Lady V și Delacey. Totodată, albumul cuprinde și piesa pe care Markus a realizat-o impreuna cu romanii de la Soundland, „Face Down”, in care joaca Laura Cosoi, dar si iubita lui, Adina Butar. Prin aceasta, se poate spune că Mark Schulz și-a dedicat noul album și iubitei sale. Din 2012, a inceput si o frumoasa colaborare cu Adina Butar, talentata cantareata din Romania, pe care am auzit-o, deja, pe multe dintre piesele Dj-ului, si a carei voce nu lipseste nici de pe „Watch the world”, unde interpreteaza „You and I”. O altă piesă cu legături românești este „Soldier”, unde a colaborat cu Naguale. Show ul de lansare al albumului din 29 aprilie s-a desfășurat cu casa închisă, în Los Angeles. Albumul conține două versiuni de CD-uri, una trance și cealalta acustică. La ora actuală, Markus Schulz este cel mai votat și iubit DJ din America, fiind desemnat, ani la rand, “America’s Best DJ”.Markus Schulz a dedicat noul album iubitei sale românce

„După lansarea celor cinci albume anterioare, am vrut ca ‘Watch The World’ să reflecte momentele speciale din viața mea, din perioada copilăriei până la îndeplinirea visului de a deveni DJ. Mi-am dorit un album complex, atât prin colaborările cu producători din Romania și alte zone ale lumii, versuri scrise cu suflet, cât și a vocilor alese cu mare tact. Materialul audio conține 17 piese, povești extraordinare ce așteaptă să fie ascultate de fiecare dintre voi, pentru că asta am vrut să evidențiez, o muzică pe care toți să o poată asculta/fredona.”, a declarat Markus Schulz.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.