Merkel a admis că Germania a făcut greșeli

Merkel a admis că Germania a făcut greșeli
august 31 11:47 2016 Printeaza acest articol

Merkel a admis că Germania a făcut greșeli

Merkel a admis că Germania şi UE au făcut greşeli în ceea ce priveşte criza refugiaţilor.

Angela Merkel a recunoscut că atât în Germania, cât şi la nivelul Uniunii Europene, au fost făcute greşeli în gestionarea crizei refugiaţilor. Cancelarul a mai adăugat că Germania şi Uniunea Europeană trebuie să dea dovadă de răbdare şi rezistenţă în gestionarea situaţiei refugiaţilor.

Merkel a admis că Germania a făcut greșeliCancelarul german a mai spus că Germania a lăsat Spania şi alte ţări de la frontiera UE să se ocupe singure de refugiaţi. A mai spus că UE trebuie să îmbunătăţească cooperarea. Și să sporească substanţial ajutorul acordat pentru dezvoltare statelor din Africa. Dar şi pentru Turcia şi alte ţări din zone cu probleme.

„Sunt chestiuni politice pe care le poţi vedea că apar. Dar pe care nu le conştientizezi ca atare la acel moment. Iar în Germania am ignorat problema pentru prea mult timp. Dar am şi blocat necesitatea de a găsi o soluţie paneuropeană. La acel moment am respins distribuţia proporţională a refugiaţilor.”

a declarat Merkel într-un interviu în ediţia de miercuri a cotidianului Suddeutsche Zeitung.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.