Mike Tyson pe ascuns în România

Mike Tyson pe ascuns în România
septembrie 09 15:42 2016 Printeaza acest articol

Mike Tyson pe ascuns în România

Mike Tyson pentru trei zile în România

Mike Tyson este unul din cei mai mari pugiliști ai tuturor timpurilor, la categoria greilor.

De ce vine Mike Tyson în România? Nici organizatorii nu știu prea bine! Dacă ne gândim, nu ar fi prima dată când vedeta vine în România, dar nu pentru afaceri, ci pentru distracție. Campionul are amintiri deosebit de frumoase din România, de la ultima sa vizită făcută în urmă cu ceva ani. Altfel nu se explică de ce fostul boxer american și-a organizat, în secret, o escapadă-fulger. O escapadă de trei zile, pe plaiuri mioritice. Avionul care-l va aduce Mike Tyson va ateriza pe pista Aeroportului Internațional Henri Coandă – Otopeni. Gazdele se dau peste cap ca totul să iasă perfect. Primirea fastuoasă i se va face lui și staff-ului său la salonul de protocol al aeroportului.

Mike Tyson pe ascuns în România

Cazarea va fi  în cele mai bune condiții într-un hotel de lux din Capitală. Traseul distracției va include cluburi de noapte și, firește, domnișoare alese pe sprânceană în urma unor castinguri riguroase. Toate acestea sunt acum prioritățile organizatorilor mini-vacanței pe pământ românesc a lui Mike. După ce va fi preluat de la aroport, organizatorii îl vor duce la un hotel de lux din Capitală. Unde au fost rezervate deja trei apartamente și tot atâtea camere duble. Cazare care vine la pachet cu toate preferințele de moment ale starului american.

Petreceri cu fete și băutură

Organizatorii sunt în discuții cu administratorii a două locații elitiste care au printre facilitățile oferite clienților lor cluburi selecte. Câștigătorul va fi desemnat chiar de Mike care va cântări facilitățile ce-i pot fi oferite pe durata șederii sale. Mike va degusta o dată din plăcerile vieții de noapte românești. Două cluburi cunoscute și-au depus candidatura pentru organizarea unor petreceri de pomină.

Mike Tyson pe ascuns în România

De la party-uri nu vor lipsi fetele frumoase. Vor avea privilegiul să danseze cu el. Sau măcar să bea alături de el un pahar de ceva ”fin”.  Fostul boxer ar fi lăsat să se înțeleagă că escapada la București va costa vreo 40.000 de euro. S-ar putea, însă, ca Mike să vrea să lanseze, într-un spectacol deosebit. Înconjurat de femei frumoase, o băutură a cărei imagine este, licoare care-i aduce câteva milioane de dolari bune. O altă variantă este  aceea că Mike Tyson ar vrea să bage niște bani în showbizz-ul de la noi. Ar dori să-și facă aici propria agenție de fotomodele.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.