Ministrul Finanțelor vorbește despre impozitarea bisericilor

Ministrul Finanțelor vorbește despre impozitarea bisericilor
mai 30 12:34 2016 Printeaza acest articol

Ministrul Finanțelor vorbește despre impozitarea bisericilor! Toată lumea ar trebui să plătească impozite…. într-o lume ideală, este de părere ministrul Finanţelor. Este răspunsul pe care Anca Dragu, invitată la emisiunea „În faţa ta”, l-a dat la întrebarea dacă susţine impozitarea bisericii. În urmă cu un an, Biserica Ortodoxă Română s-a arătat deschisă pentru o discuţie pe tema impozitării veniturilor. Biserica a pus însă şi unele condiţii: cere statului să ţină cont de faptul că i-au fost retrocedate doar o parte din bunurile confiscate de regimul comunist.Ministrul Finanțelor vorbește despre impozitarea bisericilor

Anca Dragu: „Pentru impozitare avem un principiu de bază în fiscalitate, principiul de bază este acela al universalităţii. Practic, în principiu, toată lumea ar trebui să plătească impozite într-o lume ideală, da? În anumite momente există categorii de persoane sau de activităţi care sunt scutite de la plata acestor impozite”.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.