Neculai Onţanu, eliberat din arest

Neculai Onţanu, eliberat din arest
iulie 15 14:46 2016 Printeaza acest articol

Neculai Onţanu, eliberat din arest

Decizia a fost luată de Judecătorii de la Curtea de Apel București

Neculai Onţanu, fostul primar va fi eliberat vineri, 15 iulie, din arest şi trecut sub control judiciar.

Neculai Onțanu este acuzat că a pretins și primit, în mod indirect, o suprafață de 1.500 mp cu o valoare de piață. Estimată la 1.441.495 euro (pe strada Barbu Văcărescu din sectorul 2 — o zonă rezidențială). Care a fost transferată de denunțător, în mod gratuit, prin intermediul unor contracte de vânzare-cumpărare fictive, către două persoane interpuse, indicate de fostul primar.Neculai Onţanu, eliberat din arest

Aceștia au decis înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar în cazul fostului primar al sectorului 2, Neculai Onțanu. În dosarul în care acesta este judecat pentru luare de mită. Măsura a rămas definitivă vineri, în urma deiciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, potrivit România tv.

Potrivit DNA, în perioada 2006 — 2007, Neculai Onțanu a acceptat promisiunea unor foloase materiale de la un beneficiar al unor drepturi litigioase (denunțător în cauză), pentru ca în schimb să faciliteze procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza sectorului 2.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.