Nicolas Sarkozy din nou președintele Franței

Nicolas Sarkozy din nou președintele Franței
august 22 21:05 2016 Printeaza acest articol

Nicolas Sarkozy din nou președintele Franței

Nicolas Sarkozy vrea să fie, din nou, președintele Franței.

Fostul lider de la Elysee a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din 2017. Sarkozy a făcut acest anunț prin intermediul unei cărți intitulate „Tout pour la France” („Totul pentru Franţa”), relatează Le Figaro. Cartea urmează să apară miercuri în librării. Nicolas Sarkozy, în vârstă de 61 de ani, a fost președintele Franței în perioada mai 2007- mai 2012. În 2012, el a pierdut alegerile prezidențiale în fața lui Francois Hollande, care are acum o popularitate extrem de scăzută.
Nicolas Sarkozy din nou președintele Franței
„Am decis să candidez la alegerile prezidențiale din 2017. Franţa cere să i se dea totul. Am simțit că am forța de a conduce această luptă în aceste timpuri agitate ale istoriei noaste. Această carte este punctul de plecare. În faţa unei neîncrederi atât de mari în faţa discursului public, vreau să-i conving pe francezi că dezbaterea campaniei trebuie să se integreze întru totul mandatului prezidenţial”, a scris Nicolas Sarkozy, în carte.

Scrie un comentariu

0 Comentarii

Nu sunt comentarii inca!

Poti fi primul care porneste o conversatie.

Adauga comentariu

Datele tale sunt in siguranta Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. De asemenea, alte date nu vor fi partajate cu terțe persoane.